Total Pageviews

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Mailing Address
Contact no
Item Name / Quantity
Transaction Prove ( Ref No )
Amount
Notes

This online form was provided by Freedback.

Wednesday, August 29, 2012

Charcoal Mask! Hot Selling!!



PRODUK: CHARCOAL MASK ( BLACK MASK)

HARGA: RM12

POSTAGE : RM6 SEMENANJUNG / RM9 SABAH/SARAWAK

DESKRIPSI: BLACKHEAD MASK , 

NET : 80gm

CHARCOAL mask ada lah sejenis produk yang dihasilkan dari arang . Secara tradisinya, orang korea jepun sangat suka dengan product yang dihasilkan dari arang dan menjadikan arang salah satu routine dorang dalam pengjagaan kulit muka.so bila sebut je charcoal ni..semua pun menuding jari ke atas 1 musuh wajah kita paling ketat iaitu JERAWAT..jerawat pula datangnya dari kulit yang  mempunyai lebihan minyak dan mempunyai kandungan PH yang tak seimbang..Jadi charcoal mask ni berfungsi sebagai perisai untuk wajah kita untuk menghapuskan minyak tersebut dgn cara men detoxifikasikan kulit kita dari luar ke dalam taw..Bila kulit dah di detox kan..maka si jerawat pun susah la nak kluar.Barang ni sgt sesuai untuk kulit sama ada lelaki atau pun perempuan and bagi kulit2 yang betul2 bermasalah sgt digalakkan try product ni .yang penting bende ni memang diklasifikasikan produk halal sebab 1005 bende nih diperbuat dari bahan organik..dan dijamin HALAL...okeh..Natural Pack From Japan.



Cara Menggunakan Charcoal Mask.
ikuti 5 langkah mudah dibawah...

1. Cuci muka dgn sebersih bersihnya, lagi bagus kalau pakai charcoal cleansing foam..
2. Sebelum guna mask ni..gunakan tuala suam atau topeng ke tekap kat muka 5 minit untuk buka laing pori2 muka anda..
3.sapukan mask dimuka kecuali dibahagian mata, mulut, dan bulu-bulu (nanti sakit bila tarik) dalam masa 20 minit mask ini akan mula mengering,
4. apabila  korang  rasa muka korang tegang, tarik mask yang kering  tadi bermula dari bawah tau !! ingat..
untuk kesan terbaik..
5. Selepas menggunakan mask nie, pakai  toner dan diikuti pelembap ..

Precaution!!TETAPI BAGI YANG MUKA JERAWAT.. TAK PYH GUNA PELEMBAB..SBB IA AKAN MBUAT KAN MUKA KORANG..LAGI BERMINYAK.. DAN BERJERAWAT.



Thank You Gorgeous, have a nice day

No comments:

Post a Comment